Anu Prandi

Usun inimestesse ning elukestvasse õppesse. Keegi teine ei saa meist teha paremat või targemat inimest. Me ise saame! Selleks vajame aegajalt partnerit, kes küsiks õigeid küsimusi ja aitaks püsida valitud teel või hoopis leida enda jaoks see õige tee.

Oma professionaalse karjääri jooksul olen töötanud peamiselt rahvusvahelistes ettevõttetes, juhtides inimesi ja nendega seotud protsesse.

Viimased väärtuslikud kogemused olen saanud luks-külalislahkuse ärist, Swissotel Tallinna (kuulub AccorHotels hotelliketti) personalidirektorina.

Varasem kogemus on FMCG sektorist (Fast-moving consumer goods), olen töötanud nii personalidirektori, kui ka kvaliteedijuhina. Olen olnud Fazer Eesti personalidirektor ja Fazer Baltikumi personalidirektor, Fazer Amica Baltikumi ja Venemaa personalidirektor. Kuulusin Fazer Baltikumi juhtkonda.

Hariduse olen saanud Tallinna Tehnikaülikoolist, mille diplomil seisab ökonomist-insener. Magistrikraadi sain Uppsala Põllumajandusülikoolist. Lisaks olen olnud arvukatel täienduskoolitustel nii Eestis, kui ka kaugemal.

Mentorlusega olen tegelenud viimased 3 aastat. Olin gastronoomiakonkurssi Hõbelusikas/Silverspoon üks asutaja ja konkursi eestvedaja 7 aastat. Vabal ajal armastan reisimist, merd ning purjetamist. Talved ei ole möödunud ilma suusatamiseta mägedes.